13. aug 2015

Veeteemalised õppematerjalid ja -programmid

Kutsume õpetajaid osalema veeteemaliste õppematerjalide ja –programmide tutvustusele Tallinna Ülemiste veepuhastusjaama. Infoseminar toimub 26. augustil algusega kell 12.30 Ülemiste veepuhastusjaamas aadressil Järvevana tee 3.

Infoseminaril tutvustavad oma vee-, mere- ja keskkonna teemalisi õppematerjale ja -programme Tallinna Vesi, Keskkonnaamet, Meremuuseum, MTÜ Mondo, Lehola keskkonnahariduskeskus ja Puhta vee teemapark. Lisaks on kõigil osalejatel võimalus huvi korral ühineda Ülemiste veepuhastusjaama ekskursiooniga. Täpsema kava ja teemadetutvustuse leiate manusest.

Infoseminarile on oodatud õpetajad nii Tallinnast kui ka kaugemalt, nii loodusainete kui ka teiste ainete õpetajad, nii põhikooli kui ka alghariduse ja gümnaasiumi õpetajad. Kohapeal saab tutvuda ja kaasa võtta erinevaid koostatud õppe- ja infomaterjale.

Palun registreerige üritusel osalemine SIIN<https://docs.google.com/forms/d/1zfitPHYO8Z7eq1v9wp0ZjQZlXMh3O3ZFYeQsYpuvGHE/edit> hiljemalt 24. augustiks. Lisainfot saate küsida Liisi Liivlaidilt meili teel liisi.liivlaid@tvesi.ee<mailto:liisi.liivlaid@tvesi.ee> või telefonitsi 626 2244.

Parimate soovidega
Liisi Liivlaid
Keskkonnaspetsialist
AS Tallinna Vesi
6262 244

Kommentaare ei ole: