19. mai 2014

Õppeprotsessi juhtimine digiajastul

HITSA Innovatsioonikeskus kutsub kuulama haridusjuhtide koolituse „Õppeprotsessi  juhtimine digiajastul“  lõpuseminari, kus osalenud meeskonnad esitlevad oma koolis ellu viidud õppeprotsessi puudutavat muudatust.

Ühe päeva jooksul saab ülevaate 24 erinevast projektist, mis on seotud infotehnoloogia rakendamisega kas õpilastega seotud tegevustes või haridusasutuse üldises töökorralduses. Esitletavate projektide loetelu leiate ürituse ajakavast.

Seminar toimub 27. mail  2014 Tallinnas Akadeemia tee 21/1 asuvas auditooriumis. Osalema on oodatud kõik huvilised, vajalik on eelnev registreerimine hiljemalt 22. maiks 2014.

Käesoleva aasta kevad-talvel osalesid alus-, üld- ja kutseharidusasutused HITSA Innovatsioonikeskuse 2-päevasel koolitusel  „Õppeprotsessi  juhtimine digiajastul“. Toimunud koolituspäevade käigus arutleti, millised on digiajastu nõudmised ja kuidas peab olema korraldatud õpetamine ja õppimine haridusasutuses, et tänane õppija tuleks edukalt toime eesseisvate väljakutsetega.
Iga meeskond kaardistas vähemalt ühe õppeprotsessi puudutava muutuse, mida hiljem ellu viidi. 27. mail toimuval ühisel seminaripäeval tutvustavad osalenud meeskonnad koolitusel alguse saanud arendusprojekti elluviimist ja jagavad oma kogemust.


Lisainfo:
Elo Allemann
Projektijuht
HITSA Innovatsioonikeskus
Tel: 651 01 100, mob: 588 56 869
elo.allemann@hitsa.ee
www.innovatsioonikeskus.ee

Kommentaare ei ole: