18. jaan 2014

Jäätisepakendi kujundamise konkurss

Jäätisetootja AS Balbiino ootab lasteaia- ja põhikooliealisi lapsi osalema jäätisepakendi kujundamise konkursil „Minu jäätis“, võidutööst valmib uus pakend vahvlikoonuses jäätisele.
Üle-eestilisele konkursile „Minu jäätis“ saab kunstitöid saata või tuua kuni 1. aprillini AS Balbiinosse (aadress Viljandi mnt 26, 11217, Tallinn). Konkursile on oodatud kunstitööd mõõtudega 10,5 cm x 29,7 cm (paberi võib ette võtta nii horisontaalselt kui ka vertikaalselt). Tehnikavalik on vaba: oodatud on nii värvi-, viltpliiatsite, guaššide, vesivärvide kui ka kleeptööna või segatehnikas valminud tööd. Konkursi tingimused leiate siit.
„Konkursil saavad lapsed ise kujundada erakordse ja silmapaistva jäätisepaberi, mille sees olevat jäätist tahaksid nii väikesed kui ka suured jäätisesõbrad süüa. Lapsed võivad julgelt lasta oma fantaasial lennata – pakendil võib, kuid ei pea olema jäätis, kujutada võib kõike, mis laste meelest sobiks tõeliselt maitsvale ehtsast koorest valmistatud jäätisele,“ ütles AS Balbiino kommunikatsiooni- ja turundusjuht Enel Kolk.

Auhinnaks on AS Balbiino välja pannud suure kastitäie võidutöö kujundusega jäätist nii töö autorile kui ka tema juhendajale. Lisaks saab võidutöö autor koos oma klassi või lasteaiarühmaga külastada Mikkeli muuseumi näitust „Kuldaja värvid. Eesti klassikaline maalikunst Enn Kunila kollektsioonist“ (näitus on avatud 20.03–07.09.2014). Eksklusiivse võimalusena on võitja koos oma kaaslastega oodatud ekskursioonile Balbiino jäätisetehasesse, et näha oma kujundatud jäätise valmimist. Lisaks peauhinnale antakse välja ka mitmeid maitsvaid eriauhindu. Võitjate nimed avaldatakse 14. aprillil AS Balbiino kodulehel.

Kommentaare ei ole: