7. sept 2012

Prügihundi ja Superjänesega loodust hoidma!

Hea õpetaja!

Kutsume Teid lastele loodushoidu tutvustama telelavastusega "Prügihunt ja Superjänes"!

Pühapäeval (9. septembril) esilinastub nukutelelavastus "Prügihunt ja Superjänes" ETV2 eetris, mis koosneb 12-st loodushoiule kutsuvast osast. Peale igat osa avatakse veebilehel www.hoia.ee mugav õpikeskkond, kus saab vaadata kõiki eetris olnud osasid ning leida otseteed erinevate õppematerjalide juurde, mis jagavad õpetusi telelavastuses käsitletud teemadel. Õpikeskkonna materjali abil saab kokku panna ühe lustaka ja õpetliku tunni või lausa korraldada teemanädala.

Loodud keskkond on heaks õppevahendiks 5-10 aastastele lastele, innustamaks neid keskkonnasõbralikult käituma.
Õpetajatelt ootame tagasisidet materjali abiga läbiviidud tundide, teemanädalate jms kohta veebilehe vahendusel kuni 31.12.2012. Aktiivseimate portaali kasutajate vahel loosime välja 20 tasuta ekskursiooni loodusmatkadele eelkooliealiste laste rühmadele ja algklassidele 2013 aasta kevadel.

“Prügihunt ja Superjänes” on Eesti Ettevõtlike Noorte Koja, NUKU teatri ja ERR-i koostöös sündinud 12-osaline lastesaade, mis räägib lustlikus vormis looduse hoidmisest ning prügiga ümberkäimisest. Lavastuse stsenaariumi kirjutas Wimberg ning selles mängivad NUKU teatri näitlejad Mirko Rajas, Tiina Tõnis, Laura Nõlvak ja Mihkel Tikerpalu.

Nukutelelavastuse valmimist ning õpikeskkonna loomist toetab Keskkonnainvesteeringute Keskus, AS Tallinna Vesi, Ragn-Sells AS ja Tootjavastutusorganisatsioon OÜ.

Eesti Ettevõtlike Noorte Koda JCI
www.hoia.ee
Portaal Hoia.ee on loodud kõikidele looduskeskkonnast huvitatud lastele. Samuti leiavad siit palju kasulikku informatsiooni emad, isad ja õpetajad.

Kommentaare ei ole: