13. sept 2012

Joonistusvõistlus “Euroopa rikas loomariik”

Algab suur joonistusvõistlus “Euroopa rikas loomariik”!
Euroopa Parlamendi Infobüroo Eestis ja ajakiri Täheke kuulutavad välja joonistusvõistluse “Euroopa rikas loomariik”.
Kõik andekad kunstnikud vanuses 4-12 on oodatud osalema!

Küllap oled märganud, et meie kõrval Euroopa looduses elab palju loomi ja linde. Mõningaid neist oled kohanud oma kodu ümbruses või ringi reisides ja nad on sulle tuttavad. Kuid on ka väga palju neid elusolendeid, keda sa veel ei tunne. Meie soovime, et joonistaksid üles need loomad, linnud ja putukad, kes on sinu jaoks haruldased ja huvitavad. Joonistuse juurde kirjuta kindlasti ka mõnelauseline põhjendus, miks just seda joonistasid.

Fantaasiarikkad joonistustööd palume saata 15. oktoobriks 2012 aadressile :
Euroopa Parlamendi Infobüroo
Rävala pst 4, 10143 Tallinn.



Samuti võib joonistusi tuua Euroopa Liidu Infokeskusesse (Rävala 4/Laikmaa 15), mis on avatud esmaspäevast reedeni kell 11-17.

Joonistuste tagaküljele tuleb selgelt märkida autori nimi, vanus, kool ja klass või lastead ja rühm ja töö pealkiri (kui on). Kui tööl on olnud juhendaja, siis ka juhendaja nimi.
NB! Saadetuid töid ei tagastata.

Parimatest töödest koostatakse Euroopa Parlamendi 2013. aasta lauakalender, samuti avatakse valitud töödest näitus Euroopa Liidu Majas.
Oma lemmiktööd valivad ja eripreemiad annavad välja Eestist valitud Euroopa Parlamendi saadikud, ajakiri Täheke ja Tallinna Loomaaed.

Täpsem info : www.europarl.ee

Kommentaare ei ole: