3. sept 2011

Tasuta lugemiskoolitused lasteaedadele ja koolidele

Euroopa kultuuripealinn Tallinn 2011 ja MTÜ Eesti Lugemisühing kutsuvad lapsevanemaid osalema tasuta lugemisteemalisel koolitusel 
”Tallinn loeb lugemispesas”
Selleks, et lugemispisik jõuaks vanemate ja vanavanemate kaudu kõige pisemate pereliikmeteni, korraldab Eesti Lugemisühing  erinevates Tallinna piirkondades rahvusvahelisel kirjaoskuse päeval, 8.septembril tasuta lugemisteemalisi koolitusi.
Koolitusi viivad läbi Eesti Lugemisühingu spetsialistid, kes räägivad lugemishuvi tähtsusest lapse arengule, lugemispesade loomisest ja lugema õppimisest lugemismängude abiga. Koolitusel osalejad saavad voldiku, milles jagatakse praktilisi soovitusi ja nippe, kuidas meelitada last lugema, luua koju lugemispesa ja milliseid raamatuid lapsele valida.
Oodatud on 0- 10aastaste laste vanemad, vanavanemad ja kõik huvilised. Koolitus on tasuta. Registreerimine koolitustele lõpeb 6.septembril
Mine www.lugemisyhing.ee ja vali endale sobiv koolituskoht ja registreeri end koolitusele helistades telefonil 513 1231 või saates e-maili merle.tiigisoon@gmail.com.

Täpsem info koolituste toimumiskohtade ja aegade kohta on  Eesti Lugemisühingu kodulehel www.lugemisyhing.ee  ning Euroopa kultuuripealinn Tallinn 2011 kodulehel www.tallinn2011.ee/est.

Lisainfo: „Tallinn loeb lugemispesas” projektijuhilt Sirje Torimilt, telefon 5238139, e-post sirje.torim@mail.ee 

Teate edastas
Maili Vesko-Liinev
Eesti Lugmsisühingu
Juhatuse esinaine


Kommentaare ei ole: