28. märts 2011

Metsaviktoriin 2011


Metsaviktoriin 2011
RMK metsaviktoriin õpetab tundma loodust enda ümber –
kuidas jänesest on kasu hundile ja võsavillemist haavikuemandale!

Armsad õpetajad!

Riigimetsa Majandamise Keskuse korraldab kümnendat korda 28. märtsist – 28.aprillini 2011 metsaviktoriini  Eesti koolidele

Metsaviktoriini ümmargune tähtpäev sattus just ÜRO poolt välja kuulutatud rahvusvahelisele metsa-aastale, seetõttu on küsimused päris palju metsa poole! Peame meeles ka Lahemaa rahvusparki, mis saab tänavu 40-aastaseks.
Metsaviktoriinil pole tähtis mitte võit vaid osavõtt – iga osaleja saab vastuseid otsides kindlasti natuke targemaks. Pildiküsimused toovad käbid, kännud ja metsaelanikud otse nuputajate ette ekraanile.
Vaata www.rmk.ee/viktoriin
Osaletakse klasside kaupa, kuigi iga õpilane vastab iseseisvalt.
Viktoriinikeskkonda saab korduvalt siseneda, ülesannete lahendamisel võib nii õpetaja kui teiste õpilastega aru pidada ning kasutada vastamisel ka abimaterjale – ikka selleks, et loodust paremini tundma õppida!
Võitjad selgitatakse välja 3 vanuseklassis:

4. – 5. klass
6. – 9. klass
10. – 12. klass
Parimad klassid saavad auhinnaks metsapäeva või loodusõppeprogrammi RMK looduskeskustes – neid on nüüd 17 üle kogu Eesti! Esimesele kolmele klassile igas vanuserühmas ka bussisõidu kompensatsioon. Kõik vähemalt pool võimalikust punktisummast teeninud osalejad saavad metsaviktoriini meene!
Auhindadega tunnustame ka suure töö tegijaid - parimate klasside juhendajaid-õpetajaid.

Loe lähemalt osalemise kohta www.rmk.ee/viktoriin ja registreeri oma klass!
Kohtume Metsaviktoriinil!

Info ja abi metsaviktoriin@rmk.ee
 

Kommentaare ei ole: