27. nov 2010

ÖKOKRATI loodusviktoriin


Viktoriinis Eesti loodusest ja keskkonnast on oodatud oma teadmisi täiendama koolinoored kõikidest haridusasutustest. Viktoriinis oodatakse osalema kõiki koolinoori, keda huvitab Eesti loodus ja keskkond.

Küsimused on koostatud aastatel 1999-2010 Ökokrati eelnevate projektide põhjal. Võimalikke vihjeid leiate Ökokrati ja meie partnerite kodulehtedelt või ka internetiavarustest.

Viktoriinis saavad osaleda üksnes registreerunud vastajad. Registreerumine toimub Ökokrati mängukeskkonnas http://www.okokratt.ee/gamezone



Vastuseid arvestatakse vanusegruppides kuni 9 aastat ja 10-12 aastat. Vanust arvestatakse 8. detsembri 2010 seisuga. Vanemad õpilased võivad osaleda väljaspool arvestust.

Vastata tuleb kõigi küsimuste hulgast arvuti poolt juhuslikult valitud 10 küsimusele. Küsimustele vastamiseks on aega 30 minutit. Iga õige vastuse eest saab 5 punkti. Iga vastaja võib oma teadmisi proovida kuni 10 korda, iga kord valitakse talle uued küsimused.

Parematele vastajatele on auhinnad. Paremusjärjestuse määrab vastaja poolt parimal korral saadud punktide arv, võrdse punktide arvu korral otsustab see, mitmendal vastamise korral tulemus saadi.

Vastamise viimane päev on 8. detsember 2010. Tulemused avalikustatakse 13.detsembril 2010.
Auhinnad saadetakse MTÜ Ökokratt poolt koju postiga.

Viktoriinis osalemiseks külasta aadressi www.okokratt.ee/gamezone

Kommentaare ei ole: