1. nov 2010

Fotokonkurss "Lugemise lummuses"

Eesti Raamatukoguhoidjate Ühing kuulutab välja Lugemisaasta 2010 fotovõistluse "Lugemise lummuses"Fotokonkursi eesmärk on kutsuda osalema Lugemisaasta üritusel ka neid, kes lugemisest enam või selle kõrval hindavad fotokunsti. Oodatud on pildid lugemishetkedest kodus, koolis, aias, tööl, raamatukogus või pargipingil.
Püüa pildile need elamused ja inspiratsioon, mis raamatud lugejale pakuvad! Jäädvusta Lugemisaastat 2010 ning jaga teistega hetke, kui loetakse raamatut või ajalehte, uuritakse atlast, vaadatakse pildiraamatut või osaletakse kirjandus-üritusel. Oodatud on nii luuleraamaturomantika kui ka liiklusõpiku asjalikkusega tehtud fotod.


Parimatest fotodest valmib rändnäitus.
Osale ja erguta osalema ka oma sõpru!
Fotokonkursi täpsed tingimused ja esitatud tööd leiad: http://pilt.delfi.ee/contests/
Fotokonkursi korraldab MTÜ Eesti Raamatukoguhoidjate Ühing (ERÜ) koostöös partneri Delfi Pildiga.
Konkursil osalemine 
· Konkurss on avalik, osaleda võivad kõik soovijad, välja arvatud konkursi korraldamisega seotud isikud. 
· Fotode üles laadimisel peab võistleja lisama foto kirjelduse väljale andmed (ees- ja perekonnanimi, vanus) ning foto pealkiri. Võistleja e-posti aadress ei ole kõigile nähtav.
· Pilte võib konkursile esitada ainult autor ise. Võistlustöö esitamisel kinnitab autor, et omab kõiki õigusi piltidele ning vastutab täielikult võimalike kolmandate osapoolte pretensioonide eest. Pildil kujutatud inimesed on teadlikud ja andnud loa vastava pildi esitamisest fotokonkursile.
· Üks autor võib esitada kuni 5 tööd.
· Fotode üleslaadimisel kinnitab osaleja, et on tutvunud konkursi tingimustega ja nendega nõustunud. 

Tähtaeg 
Fotosid saab konkursile esitada kuni 31. detsember 2010. 

Hindamine 
 Fotokonkursile esitatud fotode puhul hinnatakse ideed, loomingulisust ja emotsionaalsust. Oluline on kunstiline ja tehniline tase ning headest pildistamise tavadest kinni pidamine. Korraldajatel on õigus eemaldada fotokonkursilt tööd, mis ei vasta reeglitele või konkursi temaatikale. Auhinnatud saavad 3 publikulemmikut ja rahalise auhinna 3 žürii lemmikut. Erilised tööd saavad eripreemiad. 
Auhinnad 

1. koht: 5000 krooni 
2. koht: 3000 krooni 
3. koht: 1000 krooni 
Eriauhind parimale pildile "Lugemise hetk raamatukogus"

Kommentaare ei ole: