9. okt 2009

eTwinningu nädalad 2009



Oktoobrikuus on õpetajatel võimalus osaleda eTwinningu nädalate raames erinevatel konkurssidel, koolitustel ja üritustel, mis korraldatud eTwinningu portaalis.

Näiteks toimuvad kõigile soovijatele interaktiivsed online-koolitused - osaleda saab Flashmeetingu, Elluminate'i või hoopis eTwinningu töölaua ja mestimisruumi tundma õppimise sessioonidel. Koostööpartneritel on võimalus luua ühine video, võimalik on, et seda näidatakse eTwinningu 2010. a. konverentsil Sevillas. Õpilastega saab osaleda joonistusvõistlusel. Aga erinevaid tegevusi pakutakse veelgi rohkem, lisainfo üle-euroopaliste ettevõtmiste kohta leiate siit.
Tiigrihüppe Sihtasutus kutsub kõiki õpetajaid programmi Sõpruskoolid Euroopas/eTwinning seminaridele, mis toimivad 26. oktoobril Tartus ja 27. oktoobril Tallinnas. Seminaril tutvustatakse, kuidas Eesti õpetajad saavad teiste Euroopa riikide õpetajatega veebipõhiselt koostööd teha ning nii õpetööd koolis mitmekesistada. Täpsem info.

Tähelepanu! Tiigrihüppe Sihtasutus loosib kõikide õpetajate vahel, kes on registreerinud eTwinning projekti ajavahemikul 1. juuli kuni 1. november 2009, kolm osalemist eTwinning 5. aastapäeva konverentsil Sevillas.

Kommentaare ei ole: