6. sept 2009

Kunstikonkurss "Joonistame muinasjuttu"

Ajakiri Täheke ja Euroopa Parlamendi Infobüroo kuulutavad neljandat aastat järjest välja suure laste kunstivõistluse. Seekord on võistluse teemaks "Joonistame muinasjuttu!"
Euroopa Liidus elab palju erinevaid rahvusi. Igal rahval on ka omad muinasjutud. Meie soovime, et oma lemmikmuinasjutu joonistaksid üles ka sina!

Ootame 4-12-aastaste laste pilte nii Eesti ja teiste Euroopa Liidu liikmesriikide rahvaste muinasjuttude ainetel. Kui jääd õige muinasjutu leidmisega jänni, aitab sind ka Täheke, kus alates juunist hakkavad igas numbris ilmuma mõned uued muinaslood.

Tööd palume saata 15. oktoobriks 2009 aadressil Euroopa Parlamendi Infobüroo, Rävala pst 4, 10143 Tallinn.

24 kõige ilusamat tööd trükitakse Euroopa Parlamendi 2010. aasta lauakalendris ja kõige vahvamatest piltidest valmivad ka Euroopa Parlamendi uusaastakaardid.

Võistlusele laekunud töid avaldab aasta jooksul ajakiri Täheke, samuti pannakse valitud tööd üles näitusele Euroopa Majas ning neid saab näha ka Euroopa Parlamendi Infobüroo kodulehel.

Tublimad autorid kutsutakse Tallinnas toimuvale Euroopa Parlamendi peole, kus neid on ootamas oma pildiga kalender ning hulk muid auhindu!

Kommentaare ei ole: